tisdag 10 januari 2012

Mys-outfit


Jag hade tänkt sy en OnePiece, för det gör ju alla nuförtiden. Och det verkade lite mysigt att ha en OP att gå här hemma och drälla i. Jag har sytt en till min minsting (men den har jag inte heller hunnit blogga om än...) och har mönster till mig, men så tänkte jag på hur jag skulle känna mig när jag satt på toa. Med OP:n liggandes runt fotknölarna. Och då insåg jag att det där med OP var precis som när jag fick för mig att jag skulle köpa ett par basketdojjor bara för att alla andra hade det; jo, de var ju coola och så, men de var inte JAG.

Så istället fick det bli ovanstående outfit. Ett par röda mysbrallor i smal modell med fickor i flossad college från Ohlssons Tyger och muddväv från Stoff och Stil. En kortärmad vid tunika i klövertyg från Michas och röd jersey från Ohlssons Tyger (om jag mot all förmodan någon gång inte skulle frysa utan vilja ha något mysigt kortärmat på mig). Och så en lite smalare modell av klänning med hoodie och fickor fram, tyger från Stoff och Stil. Jag är mycket nöjd med min mysoutfit och den kommer användas mycket ofta!

Det är så kul att sy till mig, men det går ju åt en del mer tyg dessvärre...

6 kommentarer:

JuMel sa...

Härliga kläder! Visst är det kul att sy till sig själv?! Återstår att de om det blir någon klänning åt mig... Har också funderat på en OP men det där med toa problemet har jag inte tänkt på;)

Fangoria sa...

Snyggt! Vad roligt att greja en hel outfit till sig själv!
OP får vara för mig med, till barnen ok men annars känns det mest pyjamas, hehe!

hennihenni sa...

Jättefina myskläder! Har också tänkt på "toaproblemet" med Onepiecen, men väl tänkt att man kanske har ett linne under eller ngt. Men tror ändå inte jag skaffar en, tunika och mysbyxor är mera min stil :)

Popcorn sa...

Tack för era fina kommentarer! Och förutom toaproblemet så har jag svårt att se mig själv ens gå och hämta posten i en OP och sedan bli tagen på allvar ; ) Med vill jag INTE säga att jag inte kan ta andra i OP på allvar!

Fru M sa...

Blev sjukt avis på klänningen.....tror minnsann jag ska kidnappa den i sommar när den hänger ute på torklinan

Popcorn sa...

Ingen kidnappning här inte! Aja, baja!