måndag 2 januari 2012

En aftonväska och en sminkväskaTidigare ritade jag ju ett mönster på en börs, men jag tyckte själv att den färdigsydda modellen blev lite väl stor, men när jag hade med den på jobbet fick jag två beställningar på just den storleken - på samma dag! Det här var de sista beställningarna jag sydde innan jul för att hinna med de julklappar som kidsen skulle få. Den svarta, med tyg från IKEA, ska användas som aftonväska och är fodrad med ett rosa bomullstyg som jag fått av mamma. Den turkosa, med tyg från Michas och spets från Stoff och Stil, skulle ges bort i julklapp som en necessär, så den är fodrad med vit vaxduk så att det lätt ska gå att torka bort sminkrester.

5 kommentarer:

mulliga m sa...

Du har gjort så fina börsar :)) Just nu håller jag på att pyssla ihop en i rosa skinn och här hos dig fick jag härligt med inspiration. Tack för kommentaren hos mig om väskan. Mottagaren (min mamma) blev väldigt nöjd. Nu hoppas jag bara att hon använder den för ibland tycker hon att saker är för "fina" att använda.

Popcorn sa...

Men är inte det konstigt, jag känner också folk som inte använder saker för att de är för fina?! Det är väl då om någon gång som de ska användas?!

Tack för din positiva respons om börsarna förresten!

Camilla sa...

Vilka fina börsar! jag gillar din väska den blev jätteläcker!

mulliga m sa...

Jag glömde säga att din väska är så härligt snygg. Det är snyggt med rött och blått.

JuMel sa...

Vilka fina börsar eller vad de nu skulle användas till:) Gillar spec den svarta. Ser krångliga ut att sy men jag kanske har fel?;)