Köpvillkor

Jag syr upp produkter och tillverkar smycken på beställning. Jag köper in tyger och smyckesdelar i liten mängd då jag tycker att en av fördelarna med att handla hos Popcorn är att det du köper endast finns i ett fåtal exemplar.

Maila din beställning till popcornbyme@gmail.com så får du exakt prisförslag utifrån just din beställning. När beställningen är bekräftad (via mailkorrespondens eller förskottsbetalning, se nedan) kan du inte längre ändra din beställda vara, om vi inte kommer överens om annat.

För beställningar som överstiger 150 kr ska 50% av summan förskottsbetalas till Nordea bankkonto, förskottsbetalningen betalas inte tillbaka om köparen sedan inte har möjlighet att fullfölja betalningen. Om jag inte mottagit betalning 7 dagar efter att du lagt din beställning kommer den strykas. För beställningar under 150 kr påbörjas produktionen när beställningen är bekräftad via mailkorrespondens. När produkterna är färdiga att levereras kontaktas du med betalningsinstruktioner. Paketet skickas när betalningen inkommit på Nordea bankkonto.

Köparen betalar frakten enligt postens portotabell om inget annat står. Ibland kan en kostnad på 12:- tillkomma för skrymmande brev. Jag ansvarar inte för brev/paket som försvinner i posthanteringen, utan mitt ansvar slutar när varan är skickad. Jag föredrar att skicka breven med Postens tjänst "Skicka lätt", brevet lämnas in och hämtas ut hos Postens ombud. I samband med att säljaren lämnar in brevet får både avsändare och mottagaren en e-postbekräftelse. Mottagaren får sedan ett sms eller brevavi när brevet finns att hämta. I samband med att brevet hämtas ut får avsändaren en e-postbekräftelse. Kostnad är 39 kr för brev upp till 500 g, 59 kr för brev upp till 1 000 g, 89 kr för brev upp till 2 kg.

Tänk på att det kan förekomma vissa mönsterskillnader mellan foton i bloggen och varan. Det beror på att mönsterdelarna placeras på olika ställen på tyget vid tillklippning. Nyansskillnader mellan foto och verklighet kan förekomma (sakerna ser ofta mycket bättre ut i verkligheten än på foto). Velour och vissa halvädelstenar är väldigt svårt att fotografera så att färgen stämmer överens med verkligheten. Nyansskillnader kan också bero på dataskärmens inställningar.

Leveranstid är normalt ca 14 - 21 dagar. Sjukdom och andra oförutsedda händelser kan inträffa och information om försening av leverans kommer då att mailas till dig. Du har då rätt att avbeställa och få pengarna tillbaka om du inte accepterar leveransförseningen.