måndag 21 juli 2014

Let's go fishing!

Det här tyget ville min yngsta grabb ha så det köpte jag pronto. Lade till en meter så att det även skulle räcka till minstingen. Tyget är från JNY Design. Min man älskar att fiska och det är klart att det smittar av sig till våra barn. Det är samma tyg och det är ingen färgskillnad i verkligheten även om det är olika nyanser på bilderna. Bäst stämmer nyansen överens med verkligheten på fotot med klänningen.



T-shirten är som vanligt i modellen Béisbol från Ottobre, strl. 134. Lättsydd och omtyckt av min son på grund av vidden i modellen Muddväv från Stoff och Stil.



Klänningen är en blandning av Modkids Not-so-plain Tee och Ottobres Seesaw från 3/2013. Jag har dock förlängt kjoldelen 5 cm på längden då jag tyckte det blev mer en tunika när jag sydde den förra gången. Från ärmhålet och uppåt är det Not-so-plain Tee och nedanför är det Seesaw. Fickorna lade jag till som en snygg och viktig detalj och de kommer från mönstret Geranium Dress. Tyget på ärmarna är ett loppisfynd som min mamma gjorde åt mig och det svartvita tyget i kjoldelen är från Ohlssons Tyger. Muddväv från Stoff och Stil.

Jag är nöjd med båda plaggen och barnen med - win - win!

2 kommentarer:

Fru M sa...

Riktigt somriga och superfina!

Popcorn sa...

Tack! Ja, tyget var ju liksom som skapat för småkidsen!