lördag 6 februari 2016

Eat, sleep and enjoy life!

Har fått äran att sy ännu ett babynest till en kollegas kommande bebis. En amningskudde beställdes också. Tygvalet föll på ett geometriska tyg från Stoff och Stil. Det var svårt att få rätt färg när jag fotade så jag lägger därför in foto på tyget här:


Amningskudden har en innerkudde fylld med syntetkulor från Stoff och Stil. Överdraget har en 60 cm lång dold dragkedja så att det lätt ska gå att ta av och på om en behöver tvätta det. Roligt och ganska enkelt att sy men liiiite mer svårt att få i kulorna där de skulle vara. Som tur var hade jag läst att kulorna blir statiska och därmed lägger sig var de vill så jag var i tvättstugan när jag skulle lägga i dem i innerkudden.

Babynest har jag ju sytt några stycken ny och det var roligt att få kasta om tygerna då de flesta önskar ha det mönstrade tyget på under- och utsidan men den här kunden ville ha det på insidan och det gick förstås bra! Som vanligt sydde jag en dragkedja på undersidan så att det går att ta ur madrassen om en vill tvätta babynestet.


Inga kommentarer: