lördag 5 maj 2012

Flowers and metalJag var ju bara tvungen att ha en egen väska med dubbelbåge. Ville gärna ha en axelrem, men det funkade inte alls att göra en vanlig avtagbar axelrem... Bågarna väger mer än övriga väskan vilket gjorde att väskan hamnade upp och ned. Så därför fick jag sy en handledsrem som sitter fast i ena sidan, funkar super! Jag är mycket nöjd med den här, ja, faktiskt lite kär i den. Använde den som aftonväska i USA.

6 kommentarer:

KlaramedK sa...

superfin!! jag har själv helt snöat in på knäpplåsbörsar mm och måste ju fråga om du bara limmar fast tyget eller om du klämmer med något verktyg?!

Popcorn sa...

Jag bara limmar fast tyget! Till denna modell stod det att man ska lägga i ett tunt pappers-snöre typ, eftersom den här modellen har råa kanter och inte är vändsydd. Men med tyglager och mellanlägg blev det bra ändå. Ingen av mina börsar eller nescessärer har släppt.

Syster Elin sa...

Vad mycket fint du syr! Är riktigt inspirerande att klicka runt på din blogg! Kul!

Popcorn sa...

Tack och välkommen hit Syster Elin!

Maria sa...

Har precis börjat botanisera runt på din blogg och jag är FAST!
Gud va mycket fint du syr och gud va inspirerad jag blir!
När ska jag ha tid att prova sy allt detta?!?!?!

Blev förälskad i alla dessa börsar och väskor med båge. Har bågar hemma men har inte vågat mig på att sy något med dom :-/

Den dubbla bågen verkar supersmart, var kommer den från?

Tack, nu ska jag botanisera vidare :-)

Popcorn sa...

Tack Maria för dina komplimanger, det värmer! Bågen är köpt på Etsy, i en butik som heter bagpurseframes. Jag hoppas att du kan hitta den. Utbudet varierar lite så tyvärr kan en inte alltid räkna med att det som fanns förra gången finns nästa gång!