måndag 30 april 2012

Kunden har alltid rätt!


Det här är ett set sytt på beställning. Beställaren ville ha neutrala färger och det är ju inte så väldigt ofta som jag syr i neutrala färger. Kunden ville ha vitt, jag försökte smyga dit lite neutrala färger men ändå med lite mönster, men kunden framhärdade i sin önskan om vitt. Så det blev det; vit body och vita leggings. Kunden ville också ha en klänning till och eftersom det är till en liten tjej så föreslog jag några olika klänningsmodeller som är lätta att ta av och på och kunden valde den här jeansklänningen. Den gjorde verkligen hela setet och tillsammans tycker jag att det blev riktigt fint och inte alls så "blekt" som jag befarade!

Delar av det här setet syddes på ett sy-lan som jag var på. Det var riktigt roligt, vi samlades sex stycken sytokar och så våra maskiner (alla hade minst två med sig) och körde järnet. Härligt med flera timmar till sömnad och möjlighet att utbyta tips och allmänt sy-prat. Hoppas det blir fler sådana träffar!

6 kommentarer:

Fangoria sa...

Verkligen jättefint set!!

Marina sa...

Så fint! Klänningen är verkligen jättefin! Det var kul att se det tillverkas och klart vi ska ha fler sådana dagar :).

OYB sa...

Jättefint set! Snyggt med brodyren längst ned på klänningen.

TurboNeedle sa...

Så fint det blev! Tyckte mig se det på tv igår ;-)

Popcorn sa...

Tack alla! Det var dock lite nervöst att sy i vitt, tvättade händerna tusen och tusen gånger! Jag tycker verkligen om klänningens modell och tror jag ska sy en till min minsting!

Fru M sa...

Det här inlägget har jag väntat på! Det blir en fin liten tjej det!