måndag 19 december 2011

Ny börsmodell


Ville göra en börs med lite mjukare former så efter lite ritande blev det en lite större och en lite mindre modell. I den större modellen får en I-phone plats. Själv tyckte jag den stora modellen, med tyg och brodyr från Stoff och Stil, blev lite väl stor för att vara en börs och så var jag inte helt nöjd med mönstret vid bågen, så jag ritade om och gjorde mindre. Blev mycket nöjd med den mindre modellen, med tyg inköpt på Syfestivalen. Den fick följa med till jobbets julklappsbyte.

Den större modellen behöll jag, för en börs i lila, den kalla färgskalan kan ju också vara bra att ha (har ju ett lipgloss i kall och ett i varm färg, en jacka i kall och en i varm färg, en väska i kall och en i varm färg, så varför inte en börs i kall och en i varm färg?

Tyckte den var stor, men det roliga var att i torsdags så hade jag med den till jobbet och fick två beställningar på just den modellen!

2 kommentarer:

Cirkus sa...

Man kan väl ha den som sminkväska eller partyclutch annars?

Popcorn sa...

Ha, ha! De beställningarna jag fick på jobbet var just en aftonväska/partyclutch och en sminkväska! Bild kommer i sinom tid!