fredag 14 november 2014

Obloggat set i rött!Jag gillar att sy kläder som jag kan mixa och matcha.Jag har länge tänkt sy en Geranium tunika, men först i slutet av sommaren blev det av. Tygerna i tunikan och den röd-vit-randiga jerseyn är köpta på Ohlssons Tygers. Den röda enfärgade jerseyn är köpt för länge sedan och jag kommer faktiskt inte ihåg var jag köpt den men tror att den är från Kameleont design.

När jag använt Geranium-mönstret till klänningar tidigare har jag valt att rynka fram- och bakstycket samt använt fjärilsärmen. Den här gången använde jag modellen med veck och även en slags kimono-ärm. Som vanligt har jag ersatt knäppningslisten med dolt blixtlås. Jag har fodrat med vanlig vit lakansväv. Jag gillar modellen men trodde att den var såpass lång att den gick nedanför rumpan, men det gör den inte så det är mer läge för byxor till än leggings.

Leggingsen är från Ottobre 6/2012 med den vanliga modifieringen en storlek mindre i bredden. Tröjan är från Ottobre Basic, den smalare modellen. Tröjan har använts flitigt under denna tunikan men även under den här klänningen under senare delen av sommaren och nu under hösten.

Mycket nöjd med setet faktiskt, användbart!

Inga kommentarer: